Nu förnyar vi Flemingsberg centrum

Hösten 2024 inleder vi arbetet med att modernisera och rusta upp Flemingsberg centrum inför framtiden. Projektet ska pågå under tre år och kommer att medföra en del stök och bök för dig som besökare, men också en spännande resa mot målet. Vår förhoppning är att du följer med oss på resan och att du så småningom kommer att gilla slutresultatet.  

På den här platsen kommer du att kunna följa Flemingsberg centrum och de olika etapperna av utvecklingsarbetet.

Vad ingår i projektet?

Ett modernt och attraktivt centrum där människor vill vara och stanna. Det är målet och visionen för kommande utveckling av Flemingsbergs centrum.

Här är vad vi ska göra:

KÖPSTRÅK

Hela köpstråket ska renoveras och få nya ytskikt – tak, väggar och golv. Här strävar vi efter att få ett harmoniskt och enhetligt helhetsintryck. Vi kommer att jobba med lugna kulörer och naturmaterial. Även belysningen ses över för att samspela med den nya innemiljön i centrumet. En självklart del under moderniseringen är att samtliga åtgärder och materialval ska vara så lättförvaltade som möjligt så att det blir lättare att hålla rent och snyggt.

ENTRÉER, GARAGE & UTEMILJÖ

I samband med renoveringen byter vi ut samtliga tre entréer till moderna och funktionella lösningar. För att få en enhetlig gestaltning på centrumbyggnaden tillkommer också ett nytt kepstak på fasadens västra del. Även kundgaraget kommer att fräschas upp.

GÄSTTOALETT

Gästtoaletten renoveras och får nya ytskikt.

BUTIKER & VERKSAMHETER

Vi kommer att anpassa och omdisponera butiksytor för att öppna upp för nya verksamheter som vill etablera sig i centrumet.

 

Dela dina tankar


Här kan du dela med dig av dina tankar kring utvecklingen av centrumet.

Mejla oss

Tidplan

Här kan du se tidplan för projektet.

Läs mer

Frågor och svar

Har du frågor om utvecklingen av Flemingsberg centrum?

Vanliga frågor och svar.